Kontakta oss!

Har du några frågor eller funderingar som du undrar över,
vänligen kontakta oss så återkommer vi snarast!

Kontaktuppgifter

Vänligen fyll i formuläret till höger.
Du når oss även via våra kontaktuppgifter nedan.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast!
Oops! Något gick snett, vänligen försök igen!.

Våra medarbetare på Novaskill

Det här är våra medarbetare som dagligen arbetar för en bättre vardag!

Lena Wigström
Boendestöd/Samordning

Hans Johansson
Föreståndare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Johan Loendahl
Boendestöd

15st

Lägenheter redo att användas

20+

Års erfarenhet i branschen

1000+

Hjälpta individer

Vår koncern erbjuder hela behandlingskedjan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Familjehem Fristad

Familjehemsverksamheten inom Rätt Spårgruppen AB kännetecknas av att familjehemmen har hög närvaro av stöd från både konsulenter och behandlingsteam. Vårt breda stöd till familjerna möjliggör utmanande placeringar för barn och ungdomar med beteendeproblem, missbruk, kriminalitet, neuropsykiatri och ibland en kombination av dessa. Vi på Familjehem Fristad ser våra familjehem som en del i vårt team vilket bidrar till många lyckade placeringar där de placerade barnen och ungdomarna får en chans till en väl fungerande framtid.

HVB-hem (HVB Fristad)

Behandlingstiden på HVB Fristad delas in i 3 faser. Detta gör framstegen tydligare för både eleven och socialtjänst och eleven utmanas bli mer involverad och ta mer ansvar i sin utveckling. Varje fas har tydliga mål som behöver uppfyllas innan eleven är redo för nästa fas. Eleven ska alltid veta exakt vad som förväntas av honom för att kunna gå vidare i behandlingsprogrammet, och att det är han som sitter i förarsätet.

Stödboende (Novaskill)

Novaskill har mångårig erfarenhet av specialiserad öppenvård för ungdomar (SoL och LVU). Verksamheten styrs av tydliga personliga mål och insatserna fokuserar på social färdighetsträning i det egna boendet och den egna förmågan att nå personliga, sociala och yrkesmässiga mål.

Cookies samtycke

Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.